Blog

Folyamatosan frissülő, hasznos és érdekes cikkek a várandósságról és annak minden velejárójáról.

PregHello kismama app blog
gender reveal party ötletek dekor
Baba
admin

Hogyan válassz nevet kisbabádnak?

Egyes szülők, már időtlen idők óta tudják, hogy mi lesz leendő csemetéjük neve, míg mások akár még a születés előtt pár órával is bizonytalanok lehetnek. Bármelyik kategóriába is tartozol érdemes alaposan átgondolni a döntést, hiszen gyermeked neve egy életen át el fogja kísérni.

Tovább olvasom
Kismama tudástár
Kismama kisokos
admin

Kismama kisokos – 3. rész

Az 1. és a 2. rész nagy sikere után tovább folytatódik a PregHello ‘Kismama kisokos’ blogsorozata! A korábbiakhoz hasonlóan, ezen a héten is összeszedtünk neked párat a legfontosabb, és a várandósság során leggyakrabban felmerülő fogalmak és kifejezések közül.

Tovább olvasom
egészséges nasik kismamáknak
Egészség
admin

Egészséges nasik, amiket várandósan is ehetsz

Abban, hogy kismamaként időnként rád tör a nassolási vágy egyáltalán nincs semmi meglepő. Most viszont, hogy egy kis pindúrka növekszik a hasadban, ügyelned kell az egészséges táplálkozásra. Nincs azonban miért aggódnod, még ezzel együtt sem kell lemondanod a finom falatokról! Szerencsére rengeteg olyan finomság van, amit várandósan is nyugodt szívvel fogyaszthatsz.

Tovább olvasom
nyári terhesség
Egészség
admin

Mire figyelj ha nyáron vársz babát?

Nyári hőség és várandósság – két olyan dolog, ami önmagában is elég megterhelő tud lenni a szervezet számára. Ha viszont a kettő egyszerre van jelen az életedben, akkor biztos, hogy kiemelt figyelmet kell fordítanod a saját és a kis pocaklakó egészségére egyaránt. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk neked pár tanácsot, amik hasznodra válhatnak, ha te is nyáron vársz babát.

Tovább olvasom
Kismama tudástár
Kismama kisokos
admin

Kismama kisokos – 2. rész

AFP vizsgálat, amniocentézis, AC vagy AU… neked sem csengnek túl ismerősen ezek a kifejezések? Pánikra semmi ok, hiszen elindult a PregHello blog Kismama kisokos sorozata, amiben hétről-hétre új terhességgel kapcsolatos, fontos fogalmakat ismerhetsz meg!

Tovább olvasom
hivatalos teendők állami támogatások terhesség
Teendők
admin

Hivatalos teendők és állami támogatások

Amikor a babavárásról vagy a szülésről van szó jellemzően nem a hivatalos elintéznivalók és a különféle támogatások körül járnak a gondolataink. Pedig ezekről a dolgokról sem szabad megfeledkezni, hiszen egy kisbaba érkezése meglepően sok ügyintézéssel jár. A jó hír viszont, hogy ha végigküzdötted magad a bürokratikus hercehurcán, az állami támogatásoknak köszönhetően még pénz is áll a házhoz!

Tovább olvasom

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess a legújabb tartalmakról, fejlesztésekről és kedvezményekről!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További részleteket az  Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.