Bemutatkozás

Preghello terhes alkalmazás tulajdonos Németh Nóra

Kedves Kismama!

Németh Nóra vagyok, a PregHello ötletgazdája és tulajdonosa. Szolnokon születtem és nőttem fel, de néhány év külföldi kalandozás után végül Budapesten kötöttem ki és jelenleg is itt élek a férjemmel és a kisfiammal, akit 2017-ben hoztam/hoztunk a világra.

Várandósságom életem egyik legszebb időszaka volt, viszont egy olyan akadályt is állított elém, amire egyáltalán nem számítottam. A mai modernkori információáradatban megszámlálhatatlan könyv, honlap és blog foglalkozik a babvárás témakörével  – és pontosan ez volt a baj: nagyon sok információt találtam, nagyon sok helyen, de valahogy mégis keveset. Egyszerűen nem találtam olyan forrást, ahol minden szükséges információ egy helyen lett volna összegyűjtve. Arról nem is beszélve, hogy ezek az oldalak sokszor egymásnak is ellentmondtak.

Ekkor jött az ötlet, hogy ezzel kellene valamit kezdeni, hiszen biztosan nem csak én küszködök ezzel a problémával. Eldöntöttem, hogy létrehozok egy várandós applikációt, ami egy igazi mobil babaváró kalauzként funkcionál: egy helyen, rendszerezve és érthetően található meg benne minden terhességgel kapcsolatos információ, amire egy kismamának szüksége lehet. A kezdetektől kezdve fontos volt számomra, hogy a PregHello kiemelkedjen többi globális applikáció közül, ahol csak magyarra fordított általános információt osztanak meg a felhasználókkal. A PregHellos anyagokat, cikkeket magyar egészségügyi szakértők írják/lektorálják, így garantált a hiteles és szakszerű információ. A appban fellelhető tartalmak továbbá minden esetben a magyarországi rendszert, és az itthoni körülményeket veszik alapul, beleértve az itthoni várandósgondozást, a vizsgálatokat, valamint az állami támogatásokat.

A PregHello végső célja és missziója, hogy megkönnyítse a kismamák és leendő apukák mindennapjait azzal, hogy egy hiteles és hasznos információ csomagot nyújt, ami bárki számára elérhető – éppen ezért az alkalmazás teljesen ingyenes és az is marad! Remélem, hogy a PregHello használata nemsokára napi rutinná válik minden leendő szülő számára, és ezáltal minél kevesebb aggódás lesz életük része a várandósság idején.

Ezúton szeretnék továbbá köszönetet mondani azoknak a szakembereknek, akiknek a  segítsége nélkül a PregHello nem valósulhatott volna meg!

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess a legújabb tartalmakról, fejlesztésekről és kedvezményekről!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További részleteket az  Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.