Szakértőink

Preghello terhesség szakértő Bocskainé Irci IBCLC laktációs szaktanácsadó, perinatalis coach, gyermekápoló

Bocskainé Irci

IBCLC laktációs szaktanácsadó, perinatalis coach, gyermekápoló

Bocskainé Irci vagyok, IBCLC laktáció szaktanácsadó, perinatalis (szülés körüli) coach, gyermekápoló, egészségügyi szakember. Életkezdet Szakmai Egyesület alelnöke. Nagyon vidám, természetű, pozitív szemléletű, optimista anyukának ismernek. Czeizel Intézetben dolgozom szerdánként és segítek az édesanyáknak és a babáiknak szoptatási problémák megoldásában: hiteles információ átadása, gyengéd elválasztás, elválasztódás, örökbefogadott baba szoptatás, tej beindítása, apasztása, visszahozása, ezek mind a munkám része. Egyénre szabott tanácsadást végzek, anyai kompetenciákat igyekszem megerősíteni, problémát feltérképezni és megoldásokat keresni. Ugyanitt, rendszeresen tartok szoptatásra felkészítés várandósoknak, hangolódás, éjszakai gondoskodás, negyedik trimeszter, mindenről szót ejtünk a tanfolyamon. Két kisfiam van, akiket hosszan szopattam (2 éves koron túl). Boldog feleség vagyok, támogató férjjel. Hiszek az életfogytig tartó tanulásban, amit alkalmazok is, tudásom igyekszem teljesen korszerű, evidencia alapokra fektetni. Tapasztalatom szerint az édesanyák egyre tudatosabbak és szeretnek a szoptatásról szoptatási tanácsadóval konzultálni. Frissen szült anyáknak is segítek a szoptatásban a Dr. Rose magánklinikán az első napokban, valamint igény esetén házhoz is kimegyek Budapesten belül.  „Minden jó, ha jó a vége, amíg nem jó, addig nincs vége. ” Honlapom: www.mehemgyumolcse.hu

Preghello terhesség szakértő Dr. Hartman Gábor szülész nőgyógyász főorvos

Dr. Hartman Gábor

Szülész - nőgyógyász főorvos, a Duna Medical Center orvosigazgatója

1974-ben végeztem el a Moszkvai Pirogov Orvostudományi Akadémiát, majd 1982-ben a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben kezdtem el nőgyógyászként dolgozni. Mára a Dél-pesti Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályának főorvosaként, valamint a Duna Medical Center szakrendelőjének és sebészeti központjának orvosigazgatójaként telnek a mindennapjaim. Pácienseim évek óta bizalommal fordulhatnak hozzám bármilyen szüléssel vagy nőgyógyászattal kapcsolatos kérdés vagy probléma esetén. Tagja vagyok többek között továbbá a Magyar Nőorvos Társaságnak és a Magyar Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak is.

Preghello terhességi szakértő Dr. Héra Anna szülész nőgyógyász szakorvos

Dr. Héra Anna

Szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Héra Anna, szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg, majd a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgoztam. Jelenleg a TritonLife Róbert Magánkórházban vezetek szüléseket. Eleinte gyermekorvosnak készültem, majd az egyetemi kötelező szülészet-nőgyógyászat gyakorlaton egy hajnali szülés élménye magával ragadott, és ráébresztett, hogy ezt a hivatást szeretném választani. Nagyon büszke vagyok arra, hogy már eddig is rengeteg újszülött világrajövetelében segíthettem. Ez a hivatás 0-24 órás készenlétet kíván, de ezért kárpótol az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor az ember egy új élet születésének aktív részese lehet. Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat.

Preghello terhesség szakértő Farkas Ibolya védőnő

Farkas Ibolya

Védőnő

Mindennapjaimat a kismamák és gyermekek egyaránt színesítik, hiszen védőnőként dolgozom Vác városában. Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végzetem – innen kerültem ebbe az igazán változatos szakmába. Az ötletelés, a kreativitás és a szervezés egész életemet végigkísérték. Ezek azok a készségek, melyek folyamatosan arra sarkallnak, hogy mind a kicsiknek, mind a várandósoknak és a gyermekvállalás előtt állóknak mindig naprakész, friss és hasznos információval tegyem teljessé életük épp aktuális szakaszát. Ennek érdekében igyekszem az élet számos területén kipróbálni és fejleszteni magam – legyen szó akár a kineziológiáról, sportról, vagy azon technikai lehetőségek feltérképezéséről, melyek a szülőket és a várndósokat egyaránt érintik és hasznunkra válhatnak a mindennapok során. Célom, hogy segítsek kiigazodni a napjainkra jellemző végeláthatlan információs áradaton – ahogyan teszi ezt a PregHello alkalmazás is: csodálatos, naprakész és mindeközben mindig kéznél van. Mindenki számára teljes szívből ajánlom, hiszen páratlan tudás birtokába kalauzolja használóját!

Preghello terhességi szakértő Dr. Tóth Alexandra szülész nőgyógyász meddőségi szakember

Dr. Tóth Alexandra

Szülész-nőgyógyász szakorvos,
meddőségi szakember

Dr. Tóth Alexandra vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos, meddőségi szakember. Az orvosi képzést alapvetően Szegeden végeztem, de a tanulmányutaknak és ösztöndíjaknak hála a világ különböző pontjain gyarapíthattam a tudásomat és tapasztalataimat. Az Egyesült Államokban és Franciaországban töltött évek során rengeteget tanultam a meddőség kezeléséről, a technikai felkészültségről, az orvosi attitűdről, az orvos-páciens kommunikációról és a kemény munkáról. Ezek után nem is volt kérdés számomra, hogy a gyermekáldásra vágyó párok kerülnek hivatásom fókuszába. Ezért is volt számomra nagyon fontos és egyben örömteli feladat a PregHello várandóssággal kapcsolatos cikkeinek lektorálása – hiszen orvosként és anyaként is pontosan tudom, hogy mekkora könnyebbséget jelenthet az, ha minden terhességgel kapcsolatos fontos kérdésre hiteles, szakértői választ kaphat az ember, ráadásul mindezt egyetlen-egy applikáción belül.

Preghello terhességi szakértő Szabó Janka pszichológus

Szabó Janka

Pszichológus

Szabó Janka, pszichológus vagyok. Mindig is szerettem a gyerekeket, eleinte óvónőnek készültem, majd serdülő koromban érdekelni kezdett a lélektan, ezért végül ezt a pályát választottam. Az egyetemi tanulmányaimat az ELTE Fejlődés és Klinikai Gyermekpszichológiai Tanszékén végeztem, aktuálisan pedig a Semmelweis Egyetemen a gyermekklinikai szakpszichológus szakképzését végzem, illetve képzésben levő családterapeuta vagyok. Jelenleg egy pedagógiai szakszolgálatban dolgozom főállásban, emellett alapítványok munkáját segítem. Az emberi fejlődést – a fogantatástól, az időskorig – valóságos csodának tartom. A tanulmányaim során nagy hatást gyakorolt rám a fejlődéslélektan, illetve az, hogy hogyan lesz egy apró sejtből egy teljes ember, hogyan fejlődik ki minden porcikája és hogyan válik gondolkodó, érző személlyé. Mindennapi munkám során pedig tapasztalom, hogy milyen nagy jelentősége van a fogantatásnak, méhen belüli fejlődésnek és a szülésnek, születésnek a gyermekek fizikai és lelki fejlődése szempontjából egyaránt. Nagyon fontosnak tartom, hogy a leendő édesanyák minél nagyobb érzelmi biztonságot élhessenek meg várandósság alatt, illetve a szülés és azt követő időszak során is. Többek között ezért is nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy szakemberként és leendő édesanyaként valamennyire részese lehetek egy ilyen hiánypótló kezdeményezésnek, mint a PregHello.

Preghello terhesség szakértő Tamás Veronika manuálterapeuta gyógytornász

Tamás Veronika

Manuálterapeuta, gyógytornász

Tamás Veronika vagyok, manuálterapeuta-gyógytornász, a mom2be kismama program megálmodója. Éveken át személyi edzőként is dolgoztam a gyermekeim születése előtt. 2008-ban végeztem gyógytornászként, így több mint egy évtizede foglalkozom kismamákkal és mozgásszervi problémákkal. Több szakirányú képzést is végeztem ez idő alatt. Folyamatosan külföldi szakirodalmakból, ajánlásokból tájékozódom. Követem a hazai szakmai fórumokat is, hogy napi szinten tájékozott legyek és a tudásom legjavát tudjam adni a hozzám forduló várandós és nemrég szült édesanyáknak. Célom, hogy a speciálisan kismamák számára összeállított mozgásprogramommal és egyéni konzultációs csomagjaimmal a tudatos és fájdalommentes felkészülésben segítsem a leendő édesanyákat.

Preghello terhességi szakértő Béres Edina független bába

Béres Edina

Független bába

Már kislányként vonzódtam a szülés-születés misztériumához. Főiskolai tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Főiskolai Karának Szombathelyi Képzési Központjában végeztem 2003 és 2006 között. Sok év elméleti és gyakorlati tapasztalat után 2006 óta hivatásom lett a szüléskísérés. Élményeim azt igazolták, hogy a szülő nők képesek arra, hogy előhívják magukból az összes addigi élettapasztalatuk esszenciáját. Amikor egy kisbaba születik, minden más megszűnik, ritka ajándék ez a jelenben levésre. Úgy gondolom, hogy a szüléskísérő egyik fontos feladata, hogy bizalmat, biztatást adjon, az ősi tudás átadásának élménye ez, hogy én is meg tudtam csinálni, te is képes vagy rá. Több mint 24 éve vagyok édesanya, négy gyermekem született otthon, biztonságban.

Preghello terhesség szakértő Dr. Szerdahelyi Eszter gyógyszerész szülésznő

Dr. Szerdahelyi Eszter

Gyógyszerész, szülésznő

Dr. Szerdahelyi Eszter vagyok, gyógyszerész, szülésznő, három kisfiú anyukája. Budapesten születtem és nőttem fel, itt végeztem el a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karát. Mindig is szerettem kisbabákkal és gyerekekkel foglalkozni, érdekelt a várandósság titokzatos csodája. Nagyon szerettem várandósnak lenni, érezni egy csöpp baba cseperedését a pocakomban, átélni az egység és elengedés különleges élményeit, megérezni az új élet megszületéséhez szükséges erőt magamban. Harmadik fiam születése után határoztam el, hogy szeretnék szüléseket kísérni, és a kismamákat gyógyszerészként és szülésznőként egyaránt támogatni ezen az úton. Hiszem, hogy ha az anyák ismerik a lehetőségeiket és jól vannak támogatva, akkor megtalálják azokat a megoldásokat, amikre szükségük van és így gyermekük születése, bármilyen módon történik is, szép élmény lesz számukra, melyre boldogan emlékeznek majd vissza. Ehhez azonban arra is szükség van, hogy valóban hiteles és naprakész információkat kapjanak szakemberektől. A PregHello applikáció ezért jött létre, szeretettel ajánlom minden várandósnak és családtagjaiknak is.

Preghello terhesség szakértő Földvári Nagy Zsuzsi Koraszülöttekért Országos Egyesület elnök

Földvári Nagy Zsuzsi

Koraszülöttekért Országos Egyesület elnöke

Földvári Nagy Zsuzsi vagyok, koraszülő anya, mentor, pre- és perinatális veszteséget elszenvedettek segítője, pr és kommunikációs szakértő, coach.
A KORE Koraszülöttekért Országos Egyesület elnöke.
A várandósságom 26. hetében 610 grammal érkezett erre a világra kislányom 2007-ben. Akkor semmilyen támasz, segítség vagy kapaszkodó nem létezett a koraszülésben érintett családoknak. Hiányainkból építkezve az évek alatt, segítő, támogató védőhálót szőttünk sorstársaink köré. Miért csinálom azóta is? Így dolgozom fel azt, ami velem/ velünk történt. Identitásom részévé vált, hogy kora anya lettem, koraszülő. Közösségépítő vagyok, hiszek a sorstársi közösség erejében. Hiszek az önkéntesség mindent átformáló energiájában. Kislányom azóta már kiskamasz, az ő életének nem szerves része a koraszülöttsége. Vidám, jó humorú iskolás. Büszke vagyok arra, hogy a KORE egyik alapítója vagyok, és Magyarországon először került általam TEDx körbe a koraszülés témája.

Preghello várandósság szakértő Vasvári Viktória szülésznő

Vasvári Viktória

Szülésznő, szonográfus

Szülésznőként és gyakorló anyaként tudom, hogy a várandósság, a szülés, illetve a soron követő időszak nem feltétlenül zökkenőmentes, ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy mindegyik periódust szeretettel meg lehet élni.

Hivatásom a szülészet, amelyet a szonográfus – vagyis az ultrahang szakértő – képzéssel egészítettem ki.

Az évek során szerzett tapasztalataimat Budapesten több magánrendelőben kamatoztatom, ahol privát és csoportos szülésfelkészítést, nőgyógyászati kérdésekben szülésznői tanácsadást , illetve ultrahangvizsgálatokat és babamozit csinálok.

Szülésznői tanulmányaimat Budapesten a Semmelweis Egyetemen folytattam, a szonográfusi szaktudást pedig ezt követően Győrben, a Széchenyi István Egyetemen szereztem. Munkám során a fővárosban és vidéken, kórházban és magánrendelőben is gyűjtöttem tapasztalatokat.

Célom, hogy minden leendő anyuka és kismama számára hiteles tudást adjak át, ennek érdekében Youtube csatornát vezetek, Szülőcsatorna néven, ahol sok fontos információ található a várandóssággal, szüléssel kapcsolatban.

Hamarosan babagondozással és babaellátással is bővül a videók tárháza.

Preghello terhesség szakértő Dr. Tänczer Tímea diabetológus főorvos

Dr. Tänczer Tímea PhD

Diabetológus főorvos

1999-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 2005-ben belgyógyász, 2008-ban diabetológus, 2012-ben klinikai farmakológus szakvizsgát szereztem. 2008 és 2016 között a SE. I. Belgyógyászati klinikáján dolgoztam, mind a napi gyakorlatban, mind a tudományos kutatásokban diabetológiával foglalkoztam. Lehetőségem volt az ország legismertebb diabetológusai mellett ismereteim további bővítésére. Nagy tapasztalom van 1-es és a 2-es típusú cukorbetegség, a terhességi cukorbetegség , inzulinpumpa kezelés és a prediabétesz kezelésében. Nőgyógyász kollégákkal együttműködve a meddőségi kivizsgálás részeként, az elhízás, az inzulinrezisztencia policisztás ovárium szindróma kivizsgálásában és kezelésében is részt veszek. Kiemelten foglalkozom az 1-es típusú cukorbeteg nők gyermekvállalásával és terhesgondozásával is. 2021-ben terhességi cukorbetegség témájában PHD fokozatot szereztem. Jelenleg diabetológiai szakrendelésen és magánrendelésem tevékenykedem. A legmodernebb ismertek alapján végzem betegeim kezelését, komplex ellátását és gondozását. Tagja vagyok mind a nemzetközi, mind a Magyar Diabetes Társaságnak. A Cukorbetegek Országos Egyesületének munkájában terhességi cukorbetegség témakörében szakértőként veszek részt.

Weboldalam: cukorbetegorvos.hu

Preghello várandósság szakértő Dr. Bánfalvi Péter proktológus

Dr. Bánfalvi Péter

Proktológus

Proktológiai magánrendelést 2006 óta folytatok. A női, főleg a várandósság alatt és a szülés után kialakult végbél- és kismedencei panaszok kezelésével foglalkozva 2020-ban kezdtem kismedencei biofeedback trénerként komplexebb módon segíteni pácienseimnek. Célom, hogy a vendégeim problémáit a lehető legkisebb megterheléssel és a legjobb életminőséget megcélozva szakértő csapatban gyógyítsuk meg, ez nagy felelősséggel járó és sokszor igazi kihívást jelentő munka a számomra. Ennek a kihívásnak rendszeres önképzéssel, a gyógyítás egyénre szabott, állandóan tökéletesedő módszereivel (sebészet, ultrahang, lézer, rehabilitáció, pszichológia, dietétika) igyekszem megfelelni. 2008-ban indítottam az országban egyedüli módon, végbélbetegségekkel kapcsolatos orvosi felvilágosító blog oldalamat, a „Könnyítsen könnyedén!” szlogennel induló programmal pedig szeretném társadalmi szinten is javítani az általános életminőséget. Központjaim mottója, “A gyógyító gondoskodás”, az igényes emberi kapcsolatokról, egyéni problémák professzionális kezeléséről, gyógyításáról, élethelyzetek minőségi megoldásáról szól. Eddigi magánorvosi munkám elismeréseként 2014-ben és 2017-ben elnyertem az Év Magánrendelője verseny szakmai díját.
https://aranyeresseg.hu/
https://aranyer.blog/

Preghello kismama app szakértő Spanics Cosette szülésznő

Spanics Cosette

Szülésznő

Spanics Cosette vagyok, szülésznő. Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem. Itt szerettem meg a szülészetet, mint hivatást.Tudásomat az Ausztrál Adelaide Egyetem humán reprodukció területén bővítettem tovább sikerrel. Már kislányként tudtam, hogy a női egészséggel szeretnék foglalkozni, szülésznőként pedig munkámban részt vehetek ezen terület minden részében továbbá nőgyógyászati betegek ápolásában, rehabilitációjában. Pályám során mindig fontosnak tartom, tartottam, hogy már egészen a várandósság tervezésétől a párok minden tudáshoz hozzájussanak, amire szükségük van, mindezt hiteles forrásból, amilyen a PregHello applikáció is.

Ricki Laket idézve:
„Hiszem, hogy minden nőnek joga van hozzá, hogy olyan szülésben legyen része, amilyet akar, ahol és amelyik szakemberrel akarja. A lényeg, hogy tájékozódj, és megtaláld a neked megfelelő opciót.”

Ezáltal válhat a gyermekáldás egy békés és csodás örök pillanatá.

Preghello várandósság szakértő Óvári Johanna szülésznő

Óvári Johanna

Szülésznő

Óvári Johanna vagyok. Egy szülésznő, aki teljes szívből szereti azt, amit csinál. Leírhatatlan érzés jelen lenni a családok legnagyobb ünnepén, amikor egy új lélek csatlakozik hozzájuk. Budapesten a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem a diplomámat és jelenleg a Dombóvári Kórházban dolgozok szülésznőként. Erősen hiszek abban, hogy a nők tudnak és képesek szülni, csak egy támogató közegre és megerősítésekre van szükségük. Ebben szeretnék segítség és támasz lenni minél több édesanyának.

Preghello kismama app szakértő Barabás Anna pszichológus

Barabás Anna

Pszichológus, anya-magzat kapcsolatanalitikus

Pszichológus, anya-magzat kapcsolatanalitikus vagyok, két kislány édesanyja. Mindig is vonzott a korai kötődés témája, de a várandósságaim alatt tapasztaltam és éreztem meg igazán ennek a jelentőségét. A kapcsolatanalízis módszerével személyesen 2015-ben, ez első babavárás alkalmával találkoztam, majd második kislányommal a pocakban is megtapasztaltam a hatékonyságát és számos előnyét. Már az első alkalom után tudtam, hogy a jövőben szeretnék ezzel a módszerrel minél több édesanyának segíteni. Úgy gondolom, a várandósság időszaka egy meghatározó élmény a babának és az anyának is, ennek ellenére méltatlanul kevés figyelmet kap. Emiatt elkötelezett vagyok, hogy a prenatális pszichológiát széles körben megismertessem, s az édesanyáknak egy olyan eszközt biztosítsak, amivel kapcsolatukat a magzattal elmélyíthetik, konfliktusaikat oldhatják a szülés előtt, felkészüljenek a babával a szülésre, születésre.

Preghello kismama app szakértő Horváth Lilla kismamatorna oktató

Horváth Lilla

Kismamatorna oktató

2007 óta dolgozom edzőként, mint női funkcionális tréner, 2016-től pedig kismamatorna oktatásra, majd szülés utáni regeneráló edzésekre szakosodtam. Testnevelő tanárként végeztem a Pécsi Tudományegyetemen, és ezután számos edzői oklevelet szereztem, hogy segíteni tudjak a nőknek minden életszakaszban, gyermekkortól az anyává váláson át a szenior életkorig. Hiszem, hogy a rendszeres sport, a megfelelő intenzitással és szakszerűen végzett gyakorlatokkal rengeteget segít a kismamák és a bent növekvő kisbabák egészségében. Babavárás alatti mozgás programomat azzal a céllal alakítottam ki, hogy biztonságosak de egyben sportértékűek legyenek, akár személyesen óráimon, akár otthon végzik a leendő anyukák.

Weboldalam: www.horvathlilla.hu

Preghello várandósság szakértő Dr Kőrössy Judit ügyvéd

Dr. Kőrössy Judit

Ügyvéd, ingatlanjogász

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának nappali jogász szakán végeztem 2006-ban. Az ügyvédjelölti időszak leteltével, bankszektorban dolgoztam jogtanácsosként, majd ezt követően 2015. márciusától egyéni ügyvédként dolgozom. Főbb szakterületeim az ingatlanjog, követeléskezelés, továbbá családjogi, kártérítési és hagyatéki ügyekben is képviselem ügyfeleimet. Célom a jogi kérdések gyakorlatias, ügyfélközpontú megközelítése és azok hatékony megoldása magas szakmai színvonalon, az ügyfeleim számára is érthető módon legyen szó szerződéskészítésről vagy hosszabb távú együttműködésről. Mivel egy kisgyermek érkezése gyakran felveti egy másik ingatlanba való költözés kérdését, különösen fontosnak tartom, hogy a családok a megfelelő jogi információk birtokában hozzanak döntést vagy járjanak el.

Preghello kismama app szakértő Horváth Lilla kismamatorna oktató

Horváth Lilla

Kismamatorna oktató

2007 óta dolgozom edzőként, mint női funkcionális tréner, 2016-től pedig kismamatorna oktatásra, majd szülés utáni regeneráló edzésekre szakosodtam. Testnevelő tanárként végeztem a Pécsi Tudományegyetemen, és ezután számos edzői oklevelet szereztem, hogy segíteni tudjak a nőknek minden életszakaszban, gyermekkortól az anyává váláson át a szenior életkorig. Hiszem, hogy a rendszeres sport, a megfelelő intenzitással és szakszerűen végzett gyakorlatokkal rengeteget segít a kismamák és a bent növekvő kisbabák egészségében. Babavárás alatti mozgás programomat azzal a céllal alakítottam ki, hogy biztonságosak de egyben sportértékűek legyenek, akár személyesen óráimon, akár otthon végzik a leendő anyukák.

Weboldalam: www.horvathlilla.hu

Preghello kismama app szakértő Horváth Lilla kismamatorna oktató

Horváth Lilla

Kismamatorna oktató

2007 óta dolgozom edzőként, mint női funkcionális tréner, 2016-től pedig kismamatorna oktatásra, majd szülés utáni regeneráló edzésekre szakosodtam. Testnevelő tanárként végeztem a Pécsi Tudományegyetemen, és ezután számos edzői oklevelet szereztem, hogy segíteni tudjak a nőknek minden életszakaszban, gyermekkortól az anyává váláson át a szenior életkorig. Hiszem, hogy a rendszeres sport, a megfelelő intenzitással és szakszerűen végzett gyakorlatokkal rengeteget segít a kismamák és a bent növekvő kisbabák egészségében. Babavárás alatti mozgás programomat azzal a céllal alakítottam ki, hogy biztonságosak de egyben sportértékűek legyenek, akár személyesen óráimon, akár otthon végzik a leendő anyukák.

Weboldalam: www.horvathlilla.hu

Preghello kismama app szakértő Barabás Anna pszichológus

Barabás Anna

Pszichológus, anya-magzat kapcsolatanalitikus

Pszichológus, anya-magzat kapcsolatanalitikus vagyok, két kislány édesanyja. Mindig is vonzott a korai kötődés témája, de a várandósságaim alatt tapasztaltam és éreztem meg igazán ennek a jelentőségét. A kapcsolatanalízis módszerével személyesen 2015-ben, ez első babavárás alkalmával találkoztam, majd második kislányommal a pocakban is megtapasztaltam a hatékonyságát és számos előnyét. Már az első alkalom után tudtam, hogy a jövőben szeretnék ezzel a módszerrel minél több édesanyának segíteni. Úgy gondolom, a várandósság időszaka egy meghatározó élmény a babának és az anyának is, ennek ellenére méltatlanul kevés figyelmet kap. Emiatt elkötelezett vagyok, hogy a prenatális pszichológiát széles körben megismertessem, s az édesanyáknak egy olyan eszközt biztosítsak, amivel kapcsolatukat a magzattal elmélyíthetik, konfliktusaikat oldhatják a szülés előtt, felkészüljenek a babával a szülésre, születésre.

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess a legújabb tartalmakról, fejlesztésekről és kedvezményekről!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További részleteket az  Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.