Média megjelenéseink

A PregHello applikáció 2020 áprilisi megjelenése óta nem csak a leendő szülők figyelmét keltette fel, hanem a sajtóét is. Ezen az oldalon összegyűjtöttünk párat a PregHelloról szóló cikkekből, blog bejegyzésekből és videókból.

Mobil alkalmazás segíti a kismamákat

Idén tavasz óta elérhető hazánkban egy magyar fejlesztésű, ingyenes mobiltelefon applikáció, amit már több mint húszezren letöltöttek. Az alkalmazás célja, hogy a világhálón fellehető számos (...)

Már 20 ezer kismama használja a magyar appot, ami választ ad minden terhességgel kapcsolatos kérdésre

A magyar fejlesztésű virtuális kalauz, a PregHello azon túl, hogy választ ad a kismamák minden felmerülő kérdésére, teljesen ingyenesen hozzáférhető (...)

VIDEÓ: Interjú Németh Nórával

Interjú Németh Nórával, a PregHello várandós applikáció megálmodójával

Hiánypótló a PregHello magyar nyelvű terhességi applikáció – az SZTE alumnusa is az app megalkotói között

Várandóssága alatt találta ki Németh Nóra, hogy szükség lenne egy kismamáknak szóló mobil applikációra. Ez a digitális kalauz segíti a (...)

Már húszezer kismama használja az új magyar appot

Csak áprilisban indult, de már több mint húszezren töltötték le okostelefonjukra a PregHello nevű, teljesen ingyenesen használható mobilapplikációt. A magyar fejlesztésű (...)

Kismamából vállalkozó – a PregHello mobilapp sztorija

Várandóssága idején nem könnyen találta meg az őt érdeklő információkat Németh Nóra. A korábban több multinál is vezető pozícióban dolgozó fiatal anyuka ezért fogta magát, és megcsinálta (...)

Hiánypótló magyar alkalmazás segíti a várandós kismamákat

Óriási sikert aratott az áprilisban megjelenő, kifejezetten a magyar kismamáknak kifejlesztett alkalmazás, amely számos praktikus tippel és tanáccsal látja el a várandós nőket. (...)

Bármilyen kérdésed is van a terhesség alatt, ez a magyar alkalmazás mindenre válaszol

Csak áprilisban indult, de már több mint húszezren töltötték le okostelefonjukra a PregHello nevű, teljesen ingyenesen használható mobilapplikációt (...)

Ez hasznos lehet: íme, egy új applikáció a kismamáknak

Mostanság nincs könnyű dolga a kismamáknak, ugyanis a számtalan fórumról, internetes portálról bonyolult feladat összehalászni a ténylegesen megbízható tippeket, tanácsokat (...)

Már 20 ezer kismama használja az új magyar appot

Csak áprilisban indult, de már több mint húszezren töltötték le okostelefonjukra a PregHello nevű, teljesen ingyenesen használható mobilapplikációt. A magyar fejlesztésű app egy virtuális kalauz (...)

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess a legújabb tartalmakról, fejlesztésekről és kedvezményekről!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További részleteket az  Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.