PregHello terhes app évforduló

1 éves a PregHello

Szédítő rajt, fantasztikus szakemberek, egy hihetetlen közös utazás rengeteg élménnyel és tapasztalattal megfűszerezve – így tudnánk a legjobban jellemezni a PregHello elképesztően eseménydús első évét. Milyen csodálatos év! Első születésnapját ünnepli a PregHello mobil applikáció! 

Szinte még számunkra is felfoghatatlan, de az alkalmazás 2020 áprilisi debütálása óta több, mint 50.000-en szavaztak bizalmat várandós mobilkalauzunknak. Ez egyben azt is jelenti, hogy Magyarországon minden második kismama rendszeresen használja az alkalmazást, olvassa tartalmainkat, és megosztja velünk értékes és konstruktív visszajelzéseit. Ezért sosem lehetünk elég hálásak, hiszen számunkra felhasználóink és az ő véleményük jelentik a folyamatos előrehaladást és fejlődést!
Részünkről megígérhetjük, hogy nem állunk meg, és a jövőben is folyamatosan fejlesztjük tovább az applikációt annak érdekében, hogy még több értékes és hiteles információval és tartalommal szolgálhassunk a magyar kismamáknak.

Szeretnénk ezenfelül kifejezni végtelen hálánkat csodálatos egészségügyi-, diétás-, sport-, szoptatási-, és babaápolási szakértőinknek, akik megosztották tudásukat és tapasztalataikat a magyar várandós közösséggel, ezzel segítve felkészülésüket életük legmeghatározóbb időszakára. Külön köszönettel tartozunk továbbá a P&G-nek (Pampers) és a Krio intézetnek, amiért bizalmat szavaztak a PregHello-nak és minket választották együttműködési partnerüknek 2021-ben.

Végül, de nem utolsó sorban a legnagyobb köszönet nektek jár kismamák és leendő apukák! Nem tudjuk eléggé megköszönni a belénk vetett bizalmat, a töretlen támogatást, valamint azt, hogy visszajelzéseitekkel és javaslataitokkal folyamatosan fejlesztetek és inspiráltok minket. Nélkületek nem lenne PregHello! Köszönjük szépen!

Hozd magad képbe a magyar várandósgondozással, vizsgálatokkal, a szülés menetével és még sok hasznos várandóssági témával kapcsolatosan!

A Magyar Védőnők Egyesülete minden kismamának hivatalosan ajánlja

További
Bejegyzések

szülés aranyóra

Mi az az aranyóra és miért olyan fontos?

Az aranyóra a kisbaba megszületését követő első 1-2 óra, amikor az újszülött valójában is megérkezik a világba és adaptálódni kezd a környezetéhez. Ez az 1-2 óra azonban nemcsak a kisbaba számára nagyon fontos, hanem a szülőknek is, akik a babájukkal ebben a nagyon intim, bensőséges időszakban jelennek meg először családként.

Tovább olvasom »
babaköszöntő idézetek

A legszebb idézetek egy kisbaba köszöntésére

Egy kisbaba érkezése mindig örömteli esemény a családi és a baráti körben egyaránt. A kis csoda üdvözlésére azonban nem is olyan egyszerű megtalálni a megfelelő szavakat, mint azt elsőre gondolnánk. Szerencsénkre, sok költő, zenész és író van, aki nálunk sokkal ügyesebben forgatja a szavakat.

Tovább olvasom »
testünk elfogadása a szülés után

Testünk elfogadása szülés után

Mind tudjuk, hogy a várandósság alatt testünk szinte felfoghatatlan változásokon és megpróbáltatásokon megy keresztül annak érdekében, hogy egy új életet teremtsen. Sokszor valahogy mégis abban a pillanatban hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről az egyáltalán nem elhanyagolható tényről, hogy kisbabánknak életet adtunk.

Tovább olvasom
stresszmentes várandósság karácsony

Az ünnepek alatt is stresszmentesen

A Karácsony, a Szilveszter és a köztes egy hét az év azon időszaka amikor végre csak a családunkra és a szeretteinkre koncentrálhatunk. Pár napig békében, harmóniában kikapcsolódunk, majd boldogan köszöntjük az előttünk álló új évet. Mármint elméletben…

Tovább olvasom
téli babavárás

Mire figyelj, ha télen vársz babát?

A várandósságnak minden évszakban megvannak a maga kihívásai – nincs ez másként a téli terhességgel sem. Amikor babát vársz, a szokásosnál érzékenyebb a szervezeted, így könnyebben gyűjthetsz be például egy megfázást vagy fertőzést.

Tovább olvasom

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess a legújabb tartalmakról, fejlesztésekről és kedvezményekről!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További részleteket az  Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.