Kreatív ötletek a nagy bejelentéshez

Kisbabátok érkezése bizonyára életetek egyik, ha nem a legboldogabb híre. Várandósságod viszont nem csak nektek, de családotoknak és barátaitoknak is hatalmas és örömteli meglepetés lesz. Éppen ezért a legtöbb leendő szülőnek nagyon fontos, hogy mikor és hogyan közli a nagy hírt a hozzátartozókkal és a nagyvilággal. Ebben nincs is semmi meglepő, hiszen egy ilyen fantasztikus esemény bejelentését valóban érdemes emlékezetessé tenni! 🙂

Ebben a bejegyzésben összeszedtünk pár remek ötletet, melyek segítségével a nagy bejelentés biztosan kedves és maradandó emlék marad mindenki számára.

1. Ultrahangos bejelentés

Készítsetek másolatokat az első ultrahangos felvételről és írjátok rá a kép hátuljára, hogy “Hamarosan érkezik”, alá pedig a szülés várható dátumát. Tegyétek a képet egy borítékba úgy, hogy a címzett először a kép hátulját pillantsa meg és csak utána az ultrahang felvételt. A borítékokat személyesen is átadhatjátok a rokonoknak és a barátoknak vagy akár postázhatjátok is azokat.

Forrás: JoyousPrintsUK | Etsy

2. Sokat sejtető pólók

Ha szeretnéd, hogy a bejelentéshez egy ajándék is társuljon, akkor csináltassatok egyedi pólókat, a legjobb nagymama, nagypapa, keresztanya, stb. felirattal. Tuti mindenki odáig lesz a saját pólójáért, amit aztán meg is őrizhetnek emlékként!

Forrás: lovelulubell.com

3. Egészségedre!

Ha van olyan családtagod vagy barátod, aki mindig értékel egy jó bort, akkor neki(k) ez lesz a legfrappánsabb bejelentés. A következő találkozóra készíttessetek ajándékként egy egyedi címkés bort, például “Nagypapának szeretettel” vagy “A legjobb nagynéninek” felirattal. A meglepetés biztosan nem marad el!

Forrás: theprettylittlemess | Etsy

4. Anyu és apu megérkezett

Ha azt szeretnétek, hogy minden számotokra fontos ember egyszerre tudja meg az örömhírt rendezettek egy kis összejövetelt, vagy kerti partit. Pároddal készítessetek egyedi pólókat “Anyu” és “Apu” felirattal. A buli napján minden különösebb körítés nélkül jelenjetek meg az alkalomra készített pólókban és vegyüljetek el a társaságban… és várjátok a rekciókat! 🙂

Forrás: TheGoodLifeApparel | Etsy

5. Címlaplány

Most legyél te a címlaplány! Készíts magadról egy fotót (közös fotó is lehet), amin már kerekedik a pocakod és szerkeszd meg úgy, mintha egy magazin címlapja lenne. A “címlapon” még szerepelhetnek rátok jellemző cikk címek vagy a babával kapcsolatos adatok is, mint például a neme vagy a várható születési dátum.

Forrás: Jessica Kaiser | Pinterest

6. Nagytesó

Ha van már gyerkőc a családban hagyd, hogy az övé(k) legyen a nagy pillanat. Készítsetek olyan fotót, amin a leendő nagytesó egy “nagytestvér leszek” feliratú táblával áll, vagy akár feliratos pólót is viselhet. Miután elküldted a képeket, tuti nagyot fog robbani a cukiságbomba!

Forrás: Instagram | BUMP_ESSENTIALS

7. A leghűségesebb barát bejelentése

Ha van kutyusotok vagy cicátok, ő is lehet a nagyszerű hír hozója. Ültessétek le a kisállatot egy feliratos tábla mellé vagy akár egyedi ruhácskát is készíttethettek neki a fotó erejéig. A felirat bármi lehet, a lényeg, hogy aranyos legyen és elárulja a baba érkezését, például: “Márk baba hivatalos játéktesztelője”.

Forrás: Instagram | STELLABELLA2

8. Vicces fotó social médiára

Ha mindenkivel egyszerre szeretnéd közölni a nagy hírt és nincs kedved egyedi ajándékokkal bajlódni, akkor maradj az egyszerű, de nagyszerű megoldásnál: posztolj egy vicces fotót Facebookra vagy Intagramra. Nézelődj egy kicsit a neten, rengeteg remek ötletet fogsz találni, a siker pedig garantáltan nem marad majd el!

Forrás: Imgur
Forrás: Tumblr
Forrás: nlc.hu
Forrás: onlinelifestylemagazine.com
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

További
Bejegyzések

Kreatív ötletek a nagy bejelentéshez

Kisbabátok érkezése bizonyára életetek egyik, ha nem a legboldogabb híre. Várandósságod viszont nem csak nektek, de családotoknak és barátaitoknak is hatalmas és örömteli meglepetés lesz. Éppen ezért a legtöbb leendő szülőnek nagyon fontos, hogy mikor és hogyan közli a nagy hírt a hozzátartozókkal és a nagyvilággal.

Tovább olvasom »

A nagy kérdés: sportoljunk-e a várandósság alatt?

Az terhesség alatti “edzés vagy nem edzés” problémája szinte már minden kismama életében felmerült legalább egyszer – mégis kimondottan nehéz egyértelmű választ kapni erre az kérdésre. Bár a témával sokan foglalkoznak, rengeteg az eltérő vélemény és a fals információ.

Tovább olvasom

1 éves a PregHello

Szédítő rajt, fantasztikus szakemberek, egy hihetetlen közös utazás rengeteg élménnyel és tapasztalattal megfűszerezve – így tudnánk a legjobban jellemezni a PregHello elképesztően eseménydús első évét. Milyen csodálatos év! Első születésnapját ünnepli a PregHello mobil applikáció!

Tovább olvasom
Terhes nő telefonnal kisbaba holmik között

Az a bizonyos kórházi táska

A várandósság során a testi és lelki felkészülésen kívül a kismamákra megannyi más feladat vár, melyek a lehető leggördülékenyebb szülést, vagy éppen a kicsi zökkenőmentes első napjait hivatottak megteremteni.

Tovább olvasom

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess a legújabb tartalmakról, fejlesztésekről és kedvezményekről!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További részleteket az  Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.