várandósság bejelentés ötletek

Kreatív ötletek a nagy bejelentéshez

Kisbabátok érkezése bizonyára életetek egyik, ha nem a legboldogabb híre. Várandósságod viszont nem csak nektek, de családotoknak és barátaitoknak is hatalmas és örömteli meglepetés lesz. Éppen ezért a legtöbb leendő szülőnek nagyon fontos, hogy mikor és hogyan közli a nagy hírt a hozzátartozókkal és a nagyvilággal. Ebben nincs is semmi meglepő, hiszen egy ilyen fantasztikus esemény bejelentését valóban érdemes emlékezetessé tenni! 🙂

Ebben a bejegyzésben összeszedtünk pár remek ötletet, melyek segítségével a nagy bejelentés biztosan kedves és maradandó emlék marad mindenki számára.

1. Ultrahangos bejelentés

Készítsetek másolatokat az első ultrahangos felvételről és írjátok rá a kép hátuljára, hogy “Hamarosan érkezik”, alá pedig a szülés várható dátumát. Tegyétek a képet egy borítékba úgy, hogy a címzett először a kép hátulját pillantsa meg és csak utána az ultrahang felvételt. A borítékokat személyesen is átadhatjátok a rokonoknak és a barátoknak vagy akár postázhatjátok is azokat.

terhesség bejelentés tippek
Forrás: JoyousPrintsUK | Etsy

2. Sokat sejtető pólók

Ha szeretnéd, hogy a bejelentéshez egy ajándék is társuljon, akkor csináltassatok egyedi pólókat, a legjobb nagymama, nagypapa, keresztanya, stb. felirattal. Tuti mindenki odáig lesz a saját pólójáért, amit aztán meg is őrizhetnek emlékként!

terhesség bejelentés ötlet póló
Forrás: lovelulubell.com

3. Egészségedre!

Ha van olyan családtagod vagy barátod, aki mindig értékel egy jó bort, akkor neki(k) ez lesz a legfrappánsabb bejelentés. A következő találkozóra készíttessetek ajándékként egy egyedi címkés bort, például “Nagypapának szeretettel” vagy “A legjobb nagynéninek” felirattal. A meglepetés biztosan nem marad el!

várandósság bejelentés
Forrás: theprettylittlemess | Etsy

4. Anyu és apu megérkezett

Ha azt szeretnétek, hogy minden számotokra fontos ember egyszerre tudja meg az örömhírt rendezettek egy kis összejövetelt, vagy kerti partit. Pároddal készítessetek egyedi pólókat “Anyu” és “Apu” felirattal. A buli napján minden különösebb körítés nélkül jelenjetek meg az alkalomra készített pólókban és vegyüljetek el a társaságban… és várjátok a rekciókat! 🙂

várandósság bejelentés póló
Forrás: TheGoodLifeApparel | Etsy

5. Címlaplány

Most legyél te a címlaplány! Készíts magadról egy fotót (közös fotó is lehet), amin már kerekedik a pocakod és szerkeszd meg úgy, mintha egy magazin címlapja lenne. A “címlapon” még szerepelhetnek rátok jellemző cikk címek vagy a babával kapcsolatos adatok is, mint például a neme vagy a várható születési dátum.

várandósság bejelentés tippek
Forrás: Jessica Kaiser | Pinterest

6. Nagytesó

Ha van már gyerkőc a családban hagyd, hogy az övé(k) legyen a nagy pillanat. Készítsetek olyan fotót, amin a leendő nagytesó egy “nagytestvér leszek” feliratú táblával áll, vagy akár feliratos pólót is viselhet. Miután elküldted a képeket, tuti nagyot fog robbani a cukiságbomba!

várandósság bejelentés tesvérek
Forrás: Instagram | BUMP_ESSENTIALS

7. A leghűségesebb barát bejelentése

Ha van kutyusotok vagy cicátok, ő is lehet a nagyszerű hír hozója. Ültessétek le a kisállatot egy feliratos tábla mellé vagy akár egyedi ruhácskát is készíttethettek neki a fotó erejéig. A felirat bármi lehet, a lényeg, hogy aranyos legyen és elárulja a baba érkezését, például: “Márk baba hivatalos játéktesztelője”.

várandósság bejelentés háziállat
Forrás: Instagram | STELLABELLA2

8. Vicces fotó social médiára

Ha mindenkivel egyszerre szeretnéd közölni a nagy hírt és nincs kedved egyedi ajándékokkal bajlódni, akkor maradj az egyszerű, de nagyszerű megoldásnál: posztolj egy vicces fotót Facebookra vagy Intagramra. Nézelődj egy kicsit a neten, rengeteg remek ötletet fogsz találni, a siker pedig garantáltan nem marad majd el!

várandósság bejelentés tipp fénykép
Forrás: Imgur
terhesség bejelentés tipp fénykép
Forrás: Tumblr
terhesség bejelentés ötlet fotó
Forrás: nlc.hu
terhesség bejelentés ötlet fénykép
Forrás: onlinelifestylemagazine.com

További
Bejegyzések

szülés aranyóra

Mi az az aranyóra és miért olyan fontos?

Az aranyóra a kisbaba megszületését követő első 1-2 óra, amikor az újszülött valójában is megérkezik a világba és adaptálódni kezd a környezetéhez. Ez az 1-2 óra azonban nemcsak a kisbaba számára nagyon fontos, hanem a szülőknek is, akik a babájukkal ebben a nagyon intim, bensőséges időszakban jelennek meg először családként.

Tovább olvasom »
legnépszerűbb babanevek

Ezek voltak az előző év legnépszerűbb keresztnevei

Magyarországon mára már rengeteg anyakönyvezhető név közül válogathatunk kisbabánknak, a lista pedig évről-évre egy csak bővül. Egyre modernebb és rendhagyóbb nevek kerülnek fel a listára, de persze a tradicionális neveknek is helye van a legnépszerűbb utónevek között – sőt!

Tovább olvasom »
babaköszöntő idézetek

A legszebb idézetek egy kisbaba köszöntésére

Egy kisbaba érkezése mindig örömteli esemény a családi és a baráti körben egyaránt. A kis csoda üdvözlésére azonban nem is olyan egyszerű megtalálni a megfelelő szavakat, mint azt elsőre gondolnánk. Szerencsénkre, sok költő, zenész és író van, aki nálunk sokkal ügyesebben forgatja a szavakat.

Tovább olvasom »
testünk elfogadása a szülés után

Testünk elfogadása szülés után

Mind tudjuk, hogy a várandósság alatt testünk szinte felfoghatatlan változásokon és megpróbáltatásokon megy keresztül annak érdekében, hogy egy új életet teremtsen. Sokszor valahogy mégis abban a pillanatban hajlamosak vagyunk megfeledkezni erről az egyáltalán nem elhanyagolható tényről, hogy kisbabánknak életet adtunk.

Tovább olvasom
stresszmentes várandósság karácsony

Az ünnepek alatt is stresszmentesen

A Karácsony, a Szilveszter és a köztes egy hét az év azon időszaka amikor végre csak a családunkra és a szeretteinkre koncentrálhatunk. Pár napig békében, harmóniában kikapcsolódunk, majd boldogan köszöntjük az előttünk álló új évet. Mármint elméletben…

Tovább olvasom
téli babavárás

Mire figyelj, ha télen vársz babát?

A várandósságnak minden évszakban megvannak a maga kihívásai – nincs ez másként a téli terhességgel sem. Amikor babát vársz, a szokásosnál érzékenyebb a szervezeted, így könnyebben gyűjthetsz be például egy megfázást vagy fertőzést.

Tovább olvasom
téli kismama alapdarabok

Téli kismama alapdarabok

Várandósság alatt alapvetően is kihívást tud jelenteni ha szeretnél divatosan, csinosan öltözködni, de közben a kényelemről és a praktikusságról sem mondanál le. Télen pedig a hideg idő miatt egy fokkal még nehezebbnek tűnhet ennek a megvalósítása.

Tovább olvasom

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess a legújabb tartalmakról, fejlesztésekről és kedvezményekről!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További részleteket az  Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.