Mi az a Gender reveal buli?

Az utóbbi időben hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett “gender reveal” azaz a születendő kisbaba nemét felfedő bulik. Az eredetileg Amerikában jellemző esemény célja, hogy barátainkkal és rokonainkkal ünnepélyes keretek között, kreatív módon tudassuk, hogy kislánnyal vagy kisfiúval fog-e bővülni a család. Mindamellett, hogy ez egy újabb remek alkalom arra, hogy a család és a barátok összegyűljenek, az is biztos, hogy ez a nap örökre csodás emlék lesz nektek – a leendő szülőknek – is!

Ha te is kedvet kaptál egy Gender reveal bulihoz, de nem tudod, hogy hogyan kéne nekiállni, csak olvass tovább! 🙂

Ki lesz a titkok őrzője?

Az első és legfontosabb kérdés, hogy csak vendégeiteknek lesz meglepetés a pici neme, vagy ti is csak a partin szeretnétek megtudni a nagy titkot. Amennyiben a második verzió igaz egy kicsivel több előkészületre lesz szükségetek. Először is jó előre jelezzétek az orvosnak, hogy nem szeretnétek tudni a baba nemét. Ezután válasszátok ki a feladatra legmegfelelőbb családtagot vagy barátot, aki annyira megbízható, hogy még előttetek sem fogja elszólni magát. Ez a személy kísérjen el titeket a 12 hetes ultrahangra (ezen a héten az esetek többségében már meg lehet állapítani a kicsi nemét), így az orvos elárulhatja neki a titkot.

Ezek után már nincs más hátra, mint megszervezni a bulit és kitalálni, hogy pontosan hogyan szeretnétek bejelenteni a kicsi nemét. 😛

A buli

Az, hogy mekkora bulit csaptok erre az alkalomra teljesen rajtatok áll. Szervezhettek egy meghitt családi összejövetelt, vagy akár hatalmas bulit az összes ismerősötökkel. A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat és meg tudjátok élni a pillanatot, hiszen végső soron ez sem más, mint a picire érkezésére való lelki felkészülés egy fontos része.

A dekoráció terén is az legyen a legfontosabb, hogy nektek mi tetszik – nem muszáj, hogy minden kék és rózsaszín tengerben ússzon csak azért, mert úgy szokás. Ha viszont szeretnétek teljesen átadni magatokat a színek csatájának, akkor csak rajta! 🙂

Forrás: babyshower.selbermachendeko.com
Forrás: clemaroundthecorner.com
Forrás: style-blueprint.com
Forrás: www.partyeight.com
Forrás: Etsy | PergolaArt

Készülhettek különböző kreatív játékokkal is a meghívottak számára, például olyannal, ahol még a nagy bejelentés előtt megtippelhetik a kicsi nemét, vagy esetleg név ötleteket is kérhettek a vendégektől.

Forrás: parenting.firstcry.com
Forrás: Pinterest | POM JOY FUN and PARTY SPARKLES

Tipp: Legyen dresszkódja az eseménynek! Kérjétek meg a vendégeket, hogy rózsaszínben vagy kékben érkezzenek attól függően, hogy melyik nemnek “szurkolnak”.

A nagy bejelentés

A bejelentés módjára is igaz, hogy csak a képzeletetek szabhat határt neki. Ha böngésztek egy kicsit az interneten, ti is meglátjátok majd, hogy a lehetőségek végtelenek, az ötletek pedig az meghitten aranyostól a teljesen extravagánsig terjednek.

Mutatunk párat a legnépszerűbb ötletek közül:

Forrás: babygizmo.com
Forrás: bakeria.ch
Forrás: janetdphotography.com
Forrás: hellobabybrown.com
Forrás: madreyblogger.com
Forrás: coolmompicks.com
Forrás: etsy.com
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: pinterest

További
Bejegyzések

Várandósgondozás

Attól a pillanattól kezdve, hogy a várandósság ténye bizonyossá válik, egy dolog számít igazán: hogy kisbabád egészséges legyen, és biztonságban tudjon fejlődni a pocakodban. Éppen ezért a folyamatos és megfelelő terhesgondozás létfontosságú a várandósság alatt.

Tovább olvasom »

Kismama kisokos – 4. rész

Az 1. és a 2. rész nagy sikere után tovább folytatódik a PregHello ‘Kismama kisokos’ blogsorozata! A korábbiakhoz hasonlóan, ezen a héten is összeszedtünk neked párat a legfontosabb, és a várandósság során leggyakrabban felmerülő fogalmak és kifejezések közül.

Tovább olvasom »

Mi az a Gender reveal buli?

Az utóbbi időben hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett “gender reveal” azaz a születendő kisbaba nemét felfedő bulik. Az eredetileg Amerikában jellemző esemény célja, hogy barátainkkal és rokonainkkal ünnepélyes keretek között, kreatív módon tudassuk, hogy kislánnyal vagy kisfiúval fog-e bővülni a család.

Tovább olvasom »

Hogyan válassz nevet kisbabádnak?

Egyes szülők, már időtlen idők óta tudják, hogy mi lesz leendő csemetéjük neve, míg mások akár még a születés előtt pár órával is bizonytalanok lehetnek. Bármelyik kategóriába is tartozol érdemes alaposan átgondolni a döntést, hiszen gyermeked neve egy életen át el fogja kísérni.

Tovább olvasom

Kismama kisokos – 3. rész

Az 1. és a 2. rész nagy sikere után tovább folytatódik a PregHello ‘Kismama kisokos’ blogsorozata! A korábbiakhoz hasonlóan, ezen a héten is összeszedtünk neked párat a legfontosabb, és a várandósság során leggyakrabban felmerülő fogalmak és kifejezések közül.

Tovább olvasom

Egészséges nasik, amiket várandósan is ehetsz

Abban, hogy kismamaként időnként rád tör a nassolási vágy egyáltalán nincs semmi meglepő. Most viszont, hogy egy kis pindúrka növekszik a hasadban, ügyelned kell az egészséges táplálkozásra. Nincs azonban miért aggódnod, még ezzel együtt sem kell lemondanod a finom falatokról! Szerencsére rengeteg olyan finomság van, amit várandósan is nyugodt szívvel fogyaszthatsz.

Tovább olvasom

Maradjunk kapcsolatban!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig első kézből értesülhess a legújabb tartalmakról, fejlesztésekről és kedvezményekről!

Ez a weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További részleteket az  Adatkezelési Tájékoztatóban olvashatsz.